Апартаментите с тераса на 203 Residence са съвършеното място, което да наречеш свой дом.

Напълно завършените тристайни и двустайни апартаменти с гледка към Витоша и прекрасни тераси предлагат простор и удобство без ненужни пространства и излишни квадратури. Дизайна е дело на SF Design -професионалисти с огромен опит в създаването на истински оазиси. Апартаментите притежават перфектният баланс между красотата на естествените материали и модерните технологии. От изключителните масивни дървени настилки и съвършени детайли от естествен камък до най-модерното кухненско оборудване- тези апартаменти са проектирани за ценители не само на лукса, но и на максималния комфорт.
Насладете се на чистия въздух и красивата градина от своята собствена слънчева тераса. С фантастичните тераси можете да се насладете на всички хубави преживявания с усещане за собствена градина, без да е необходимо да поддържате двор.

Play Video
Play Video

Апартаменти със Собствена Веранда

Апартаменти с две и три спални, със собствена веранда, предлагаща гледка към Витоша и усещането за къща с двор на красиво място извън града. Ще се влюбите не само в удивителните гледки, но в съвършеното завършване на апартаментите. Луксозно изпълнение с естествени материали като дърво и камък, експертно подбрани от дизайнери с огромен опит в създаването на красиви домове.
Обзавеждането е несравнима комбинация отлично качество, модерна визия и супер комфорт.
Разпределенията са проектирани съвършено, така , че да усвоят максимално пространството и предоставят забележителен комфорт и целесъобразност.
Този прекрасен дом притежава всичко, от което имате нужда за да живеете удобно и хармонично.

Добре дошли в пентхаусите на 203 Residence.

Единствени по рода си, със спираща дъха гледка към Витоша и София. Самите апартаменти са по-впечатляващи дори от гледките. 
3 или 4 невероятни спални, изискани гардеробни, просторна дневна и заблежителна кухня с най-висок клас оборудване. Със специален контрол на достъпа, асансьора стига право във фоайе част от апартамента.
Всеки от апартаментите е съвършено обзаведен, така, че и най-големия ценител да дизайна и удобството може да се нанесе на мига.

Апартаменти с тераса, веранда или пентхаус

Степен на завършеност: напълно завършени и обзаведени
Апартаменти

с Веранда

Апартаменти

С Тераси

Апартаменти

Penthouses

Play Video

203 RESIDENCE
НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО ЗА ВАШЕТО
СЕМЕЙСТВО.

Намиращ се в най-добрата част на града, която предоставя освен всички удобства и 3 пъти по-чист въздух. Построен от водещи компании с внимание към детайла, комплекса не просто предлага луксозна атмосфера, но и задоволява и най-високите очаквания за качество.

Имате въпроси или желаете час за оглед?