строителство

Строителни решения, изпълнители и урегулиране

Къщи

Всяка къща е построена със 7-камерна дограма с троен стъклопакет от най-висок клас с отлична топло и шумоизолация. Панорамни прозорци с плъзгаща система Schüco LivIng Slide. Монтаж от безкомпромисните в качеството TAL Facade Engeneering.

Покривите са изградени с бетонни керемиди Bramac – лидер по качество и надеждност на българския и световния пазар. Изпълнението е на безупречните професионалисти на компанията DACH Engineering.

Рампите към всеки гараж имат електрическа подгряваща система интегрирана в бетона, за да предотвратяват замръзване и хлъзгане през студените зимни дни. 

Улуците на покрива са снабдени с електрическа подгряваща система против замръзване и запушване с лед и сняг. 

Къщите имат XPS топлоизолация  с дебелина 10 см. на външни стени и 14 см. на таван и тераси.

Къщите са газифицирани и снабдени с радиатори, като избора и инсталацията на газов котел остава в ръцете на собствениците. Отоплението на електричество също е възможно – изкарани са тръби за климатици. 

Във всеки гараж е прокаран ток, подходящ за зарядни устройства за автомобили. 

В комплекса е изградена сонда за вода, която да служи за поливането на всички зелени площи. Поливането е планирано през обща поливна система за целия комплекс за улеснение на живущите. 

Фасадите на къщата са изпълнени с висококачествени немски HPL панели в дървесен нюанс и система Baumit.

„ВИТОША КЪНСТРЪКШЪН КЪМПЪНИ“ ЕАД изгражда жилищен
комплекс от затворен тип в ПИ с идент. № 68134.2045.483, по КК на р-н Витоша,
ЕКАТТЕ 68134-17, гр. София. В комплекса ще има 14400 m 2 зелени площи.

Зелените площи в комплекса (14400 m 2 ) ще се поливат ежедневно в периода от 01.04 до 31.10 (214 дни) при средна поливна норма 3 l/ m 2 . За поливането ще са необходими 43,2 m 3 средноденонощно (0,5 l/s) или 9245 m 3 вода за поливния сезон.

За осигуряването на необходимите водни количества ще се изградят 2 бр. тръбни кладенци с дълбочина 80 m, разположени в рамките на комплекса. Кладенците ще бъдат оборудвани с потопяеми помпи и около устията им ще бъдат изградени подземни бетонни шахти за разполагане на надземната тръбна арматура с водомерно устройство. 

Захранването с ел. енергия на помпеното оборудване ще от ел. мрежата на комплекса. Кладенците ще бъдат изградени в ПВТ „Порови води в Неоген-Кватернера – Софийска долина“ (код BG1G00000NQ030).

Блок

Всеки апартамент е със 7-камерна алуминиева система Schüco AW 72 CT,  троен стъклопакет от най-висок клас с отлична топло и шумоизолация. Панорамни прозорци с плъзгаща система Schüco LivIng Slide. Монтаж от безкомпромисните в качеството TAL Facade Engeneering.

Стъклопакетите на южната фасада са огледални, тонирани и снабдени с допълнителна UV защита, с цел комфорт и избягване на негативните ефекти от продължително и интензивно слънцегреене. 

Стъклопакетите на северната фасада са специално разработени да поемат максимално топлината на слънцето с цел енергийна ефективност.

Прецизно поставените парапети със скрит монтаж позволяват да се насладите на великолепната гледка.

Фасадите са изпълнени с висококачествени немски HPL и система Baumit.

 

Сградата е снабдена с последно поколение асансьори с голям капацитет (675 кг, 9 лица) и отлична енергийна ефективност.
30% по-малък разход на енергия в сравнение с останалите технологии и режим “Готовност” с 40% по-ниска консумация за инвертор, контрол, светили и вентилация.

Строителство:

glavbolgarstroi-logo

Архитектура:

Имате още въпроси по строителството?

Партньори:

Запазете час за оглед

Тел: 08ххххххх
E-mail: XXXXX